Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Volitve članov Študentskega sveta

Ponovne volitve članov Študentskega sveta in predstavnikov študentov v Svetu zavoda Šolskega centra Novo mesto

Volitve članov Študentskega sveta in predstavnikov študentov v Svetu zavoda Šolskega centra Novo mesto

25. oktobra 2021 bodo potekale volitve člana Študentskega sveta Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto. Glasovanje se bo izvedlo preko aplikacije Microsoft Forms. Iz Referata za študentske zadeve vam bomo po elektronski pošti posredovali povezavo na glasovanje, do katere boste dostopali z uporabniškim imenom in geslom za Office 365. Volitve so anonimne, dostop z uporabniškim imenom in geslom pa je zagotovilo, da bo vsak glasoval samo enkrat.

Kandidati (vsi študenti Šolskega centra Novo mesto, Višje strokovne šole, ki imajo na dan glasovanja status študenta) lahko svojo kandidaturo za člana Študentskega sveta Šolskega centra Novo mesto, Višje strokovne šole, vložijo v času od 18. do 22. oktobra 2021 na e-poštni naslov #EM#6264706d65776266266b6f67694d7d6c3d7f7f3d677c#EM#, ali osebno v Referatu za študntske zadeve. H kandidaturi priložijo tudi kratek osebni opis (zaključena srednješolska izobrazba, študijski program, hobiji …).

Kandidatura se vloži s podpisanim soglasjem za kandidaturo (šteje tudi elektronski podpis).


Evidenčni list za vpis kandidature študenta v Svet ŠCNM_Soglasje.pdf