Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Diplomanti 2018

...
V sredo, 21. novembra 2018, smo v Športni dvorani Leona Štuklja s svečano prireditvijo podelili diplome 135 diplomantkam in diplomantom vseh sedmih višješolskih programov.
Prireditev so s svojimi govori zaokrožili direktor Šolskega centra Novo mesto gospod Štefan David, ravnatelj Višje strokovne šole dr. Matej Forjan, predstavnik diplomantov Višje strokovne šole gospod Darko Vladič in diplomantka kozmetike gospa Polonca Krnc.

K svečanosti in prijetnemu glasbenemu vzdušju so pripomogle pevke Rdeče in črno, solistka Nina Suljić in Big band pod taktirko Gregorja Zagorca, vsi v zasedbi dijakov in profesorjev Šolskega centra Novo mesto.

Na podlagi znanja, prizadevnosti in spretnosti so bili imenovani tudi najboljši diplomatke in diplomanti po vsakem študijskem programu:
- za smer ELEKTRONIKE študent Tim Kovačič,
- za smer INFORMATIKE študent Jernej Erman,
- za smer KOZMETIKE študentka Anita Žlaus,
- za smer LESARSTVO študent Aleš Košak,
- za smer LOGISTIČNO INŽENIRSTVO študentka Anja Miklavčič,
- za smer STROJNIŠTVO študent Darijan Arnšek,
- za smer VARSTVO OKOLJA IN KOMUNALA študent Mitja Kočevar.

Z željo po nadaljnjem uspehu v življenju vseh diplomantk in diplomantov in s prijetnim druženjem v jedilnici šole smo letošnjo svečanost tudi zaključili. 

Foto: Robert Kokol, Foto Asja

Vse slike si lahko ogledate in prenesete na disk tukaj: Podeltev diplom 2018_splet.zip.

001

003

006

010

011

017

030

035

046

050

153