Klub diplomantov

KLUB DIPLOMANTOV VIŠJE STROKOVNE ŠOLE ŠOLSKEGA CENTRA NOVO MESTO


Spoštovane diplomantke, spoštovani diplomanti!

Ker želimo vzpostaviti, ohraniti in negovati trajne vezi med šolo in našimi diplomanti, vas vabimo, da se včlanite v Klub diplomantov Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto, ki združuje diplomante vseh generacij, ki so diplomirali na Višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto.

Osnovni namen kluba je povezovanje šole s svojimi diplomanti, spodbujanje povezanosti ter sodelovanja med diplomanti vseh generacij in prenašanje znanja ter izkušenj. Na ta način se promovirajo tako dosežki diplomantov kakor tudi dosežki in aktivnosti šole, s čimer se ohranja njen ugled in ugled izobrazbe, ki jo šola zagotavlja. Preko kluba boste imeli za utrjevanje stikov s kolegi iz časov študija, za tkanje novih poznanstev ter širjenje mreže znanja in izkušenj.

Na šoli bomo preko kluba lahko spremljali vaš karierni razvoj, spodbujali vaš nadaljnji strokovni in osebni razvoj in iskali priložnosti za sodelovanje z organizacijami, v katerih ste zaposleni. Izkoristiti želimo ves intelektualni kapital, ki ga naši diplomanti predstavljate, in vam ponuditi možnost za sodelovanje pri nadaljnjem razvoju študijskih programov, katere šola izvaja ali kakršnokoli drugo sodelovanje na strokovnem in razvojnem področju.

Glavne dejavnosti Kluba diplomantov Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto so:
  •     organiziranje rednih letnih srečanj članov kluba,
  •     spodbujanje in udejanjanje vseživljenjskega učenja,
  •     organiziranje strokovnih izobraževanj, posvetov, predavanj, okroglih miz, ekskurzij in razstav,
  •     organiziranje družabnih in športnih srečanj,
  •     podpora kariernemu razvoju diplomantov.

Pravilnik o delovanju Kluba diplomantov Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto.pdf

Postanite član Kluba diplomantov

Dovolite nam, da z vami sodelujemo tudi po diplomi in postanite član Kluba diplomantov Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto. Včlanite se s pristopno izjavo preko elektronske prijavnice ali nam pišite na #EM#6b6d77612a616f776466676a627961795062713e7a78386471#EM# ter se nam pridružite.

Prijavnica v Klub diplomantov:


S poslano pristopno izjavo ali z izpolnitvijo prijavnice in s klikom na gumb Oddaj prijavo soglašate, da Višja strokovna šola Šolskega centra Novo mesto vaše osebne podate, ki jih je pridobila v zvezi s članstvom v Klubu diplomantov, uporabi le v namen izvajanja aktivnosti, ki so vezane na Klub diplomantov in vas o aktivnostih tudi sproti obvešča. Prav tako soglašate, da vam šola vsako leto pošlje po elektronski pošti anketo za pridobivanje podatkov o zaposlenosti. Šola se zavezuje, da bo varovala vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07).

Hvala za vašo prijavo!

3. srečanje članov kluba diplomantov - december 2018

Vabilo na 3_srečanje Kluba diplomantov.docx

SPS_Klub diplomantov_Dec218_ koncna.pdf

Porocilo 3_srecanja Kluba diplomantov.pdf