Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Študij

Urnik za študijsko leto 2023/2024


Urniki predavanj in vaj posameznih letnikov vseh študijskih programov so objavljeni TUKAJ.

Študenti dostopajo do urnikov brez uporabniškega imena in gesla, zato na spletni stani, ki se odpre na levem robu okna izberejo ukaz, kjer se pojavi napis urniki.

Koledar1

Študenti imajo na voljo za pregledovanje urnik razredov in prostorov (slika spodaj). V drugem stolpcu izberejo Višjo strokovno šolo, v prvem stolpcu pa oznako razreda:
1ELE - 1. letnik Elektrotehnika,
1INF – 1. letnik Informatika,
1KOZ – 1. letnik Kozmetika,
1LES – 1. letnik Lesarstvo,
1MEH – 1. letnik Mehatronika,
1STR – 1. letnik Strojništvo,
1VOK – 1. letnik Varstvo okolja in komunala

Pri drugih letnikih se oznaka urnika spremeni samo v številki npr. 2STR – 2. letnik Strojništvo. Poleg je pri programih Elektrotehnika, Kozmetika in Strojništvo označen modul, katerega se si izbrali (M7, M8, M9 …).
Izredni študenti izbirajo urnike po enakem načinu kot redni, s tem da je njihovi oznaki dodana še oznaka kraja, npr. 1STR NM – 1. leto izredni študij strojništva Novo mesto, 2. STR NM – 2. leto izredni študij strojništva Novo mesto, 1STR MS – 1. leto izredni študij strojništva Murska sobota.

Koledar2

Ura predavanj ter laboratorijskih in seminarskih vaj traja 45 minut, ura praktičnega izobraževanja pa 60 minut. Urniki predavanj in vaj posameznih letnikov določenih študijskih programov so objavljeni v spletni učilnici. Ker se urnik med študijskim letom spreminja, mora vsak študent redno in pozorno spremljati ter poznati urnik svojih obveznosti.