Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Študij

Višja strokovna šola na Šolskem centru Novo mesto je po številu študentov, ki jih je v tem študijskem letu skupaj z absolventi preko 1000, največja višja strokovna šola v Sloveniji in je v dvajsetih letih svojega delovanja postala pomemben dejavnik razvoja gospodarstva in storitvenega sektorja v naši regiji.
Na šoli je do sedaj diplomiralo 2428 diplomantov, ki so naši najboljši ambasadorji in s katerimi preko Kluba diplomantov vzdržujemo in negujemo stike ter izmenjujemo izkušnje. Skozi vsa leta svojega delovanja je šola aktivno sodelovala pri nadaljnjem razvoju višjega strokovnega šolstva, razvijala nove programe, posodabljala pedagoški proces in krepila sodelovanje z gospodarstvom. Obdobje, ki je pred nami, je polno izzivov in novih priložnosti.
Stalna posodobitev obstoječih programov, priprava študijskih programov za izpopolnjevanje, še tesnejše sodelovanje z delodajalci v smislu načrtovanja programov glede na potrebe na trgu dela in stalna skrb za povečanje kakovosti izvajanja programov ter zadovoljstva vseh deležnikov so le nekatere od teh priložnosti, katere hočemo in želimo izkoristiti ter bomo naredili vse kar je v naši moči, da jih tudi bomo.
Ugled kvalitetne in priznane višje strokovne šole, katerega si je šola prislužila v preteklih dvajsetih letih svojega delovanja, bomo potrjevali tudi v prihodnje.