Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Logistično inženirstvo

_________________________________________________________________________

Višješolski študijski program Logistično inženirstvo temelji na poznavanju logističnih in prometnih sistemih na različnih področjih dela. Diplomantom omogoča pridobitev poklicno-specifičnih kompetenc s področja logistike. V sklopu obveznih vsebin študentje pridobijo kompetence in znanja s področij logističnih sistemov in matematičnih metod, ki so uporabne v logistiki, s področja varnosti, poslovnih komunikacij ter osnov ekonomije in uporabe informacijske tehnologije.

Izbirni moduli omogočajo pridobitev poglobljenega znanja na posameznih področjih. Modul Cestni promet usposablja diplomante za dela srednjega menedžmenta v cestnem prometu ali za organizatorje in odgovorne osebe na področju gospodarske dejavnosti cestnega prometa. Modul Poslovna logistika združuje teoretične, metodološke in aplikativne vsebine logistike in obsega predmete, ki so v funkciji zagotavljanja znanj za opravljanje učinkovitih in konkurenčnih logističnih storitev. Oblikovan je kot univerzalni model, ki je aplikativen na širšem področju, predvsem pa na področju mednarodne menjave, špedicije in prometnih agencij. Vsebine modula Transportna logistika dajo študentom kompetence za zagotavljanje učinkovitih in konkurenčnih transportno logističnih storitev. Študentje se usposobijo za načrtovanje in upravljanja transportno logističnih procesov,  transportno-manipulacijskih sredstev, prometnih procesov, logistične podpore transporta blaga in potnikov v skladu s tehnično-tehnološkimi, naravnimi, kadrovskimi, pravnimi, ekonomskimi, informacijskimi, telekomunikacijskimi in drugimi pogoji.

LOG

Reverse logistic