Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Aktivnosti

Nagovor ravnateljice ob začetku študijskega leta 2023/24

...
Spoštovane študentke in spoštovani študenti,
dobrodošli na naši Višji strokovni šoli, kjer se boste tudi letošnje študijsko leto podali na pot strokovnega in praktičnega izobraževanja. Študijsko leto pred nami je priložnost za usvojitev novih znanj in spretnosti ter s tem za pridobitev praktičnih izkušenj, ki bodo ključne za vašo prihodnost.
Med študijem se boste srečevali s sodobnimi teoretičnimi koncepti, ki jih boste nato lahko prenesli v realno delovno okolje. Naši predavatelji in strokovnjaki iz podjetij vas bodo usmerjali skozi izobraževalni proces, ki vključuje praktične vaje, projekte in stike s prakso. To vam bo omogočilo, da pridobite dragocene izkušnje in se pripravite na uspešno kariero.
Študijsko leto, ki je pred vami, je priložnost za osebno in strokovno rast. Izkoristite jo v polni meri, bodite radovedni, raziskujte nove možnosti in se trudite biti najboljši v tem, kar počnete. Skupaj bomo gradili most med teorijo in prakso ter skupaj ustvarjali kakovostno izobraževanje, ki vam bo odprlo vrata v svet strokovnosti.
Hvala, ker ste se odločili postati del naše strokovne skupnosti. Želimo vam uspešno in izpolnjeno študijsko leto.

Mag. Dragica Budić,
ravnateljica