Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Aktivnosti

Nagovor ravnateljice ob začetku študijskega leta 2021/22

...
Spoštovane študentke, spoštovani študentje,

pred nami je novo študijsko leto. Številnih sprememb, vezanih na epidemijo, smo se v preteklih mesecih že navadili, zato se z veseljem in optimizmom zaziramo v novo študijsko leto. Toplo v svoje vrste pozdravljamo vse študente, ki prestopate prag Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto prvič. Prepričani smo, da se boste med nami dobro počutili.
Naše vodilo je kvalitetno izpeljan učni proces. Zato smo tu za vas predavatelji, ki se trudimo strokovno znanje prenašati vam, mladim. Novi izzivi so nas naučili, da se vedno znova spoprijemamo s tem, da vam poleg strokovnega znanja skušamo približati tudi pedagoški del študijskega procesa, in sicer tudi v primeru, če smo ali bomo izvajali študij na daljavo. To šteje. Strokovnost in posluh za študenta. In vsakdo izmed vas je pomemben.
Z željo po uresničevanju vizije Šolskega centra Novo mesto si želimo skupaj z vami soustvarjati šolo učenja za življenje in si tako vedno znova prizadevati živeti slogan Višje strokovne šole: Šola s tradicijo in kakovostjo za odlično bodočnost.

Z odličnim kolektivom vam želim čim več študijskih uspehov in krepitve vaše ustvarjalnosti.

Mag. Dragica Budić,
ravnateljica