Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Elektrotehnika

Elektrotehnika je zagotovo zelo zanimivo in perspektivno področje tehnike. Njeni temelji so sicer znani že mnogo let, vendar njenemu razvoju, novim dosežkom in novim tehnologijam še ni videti konca.
Zakaj torej izbrati elektrotehniko? Zato, ker daje velike možnosti za zaposlitev in kvalitetne temelje za nadaljnji študij.
Elektrotehnika pokriva specifična področja, kot so: elektronika, avtomatika, energetika, robotika, telekomunikacije … Zato so tudi prenovljeni izobraževalni programi zasnovani tako, da dijaku omogočijo izbiro področja, ki mu lahko kasneje nudi večjo možnost pri zaposlitvi, zanimivost in zadovoljstvo.
Brez elektronske opreme, avdio in video naprav, avtomatizacije proizvodnje, robotov ter telekomunikacijskih sistemov in naprav si danes življenja ne znamo predstavljati. Elektrotehniki in inženirji pa so tisti usposobljeni kadri, ki vse to obvladujejo, razvijajo in vzdržujejo.

custom electronic design bigstock Robot Hand 112207976 acaiiz control cabinet 1024x1011 pixabay01 418x315 solar wind hybrid plant

Na spodnjih povezavah lahko izveste več podrobnosti o izobraževalnih programih, predmetnikih, strokovnem in praktičnem delu izobraževanja in še marsikaj drugega.
Vljudno vabljeni na ogled.