Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

KA1: Koraki do uspeha

erasmus jpeg


NOSILEC PROJEKTA: Šolski center Novo mesto

ERASMUS KOORDINATOR PROJEKTA: Alexia Rossi na ŠC Novo mesto, Vesna Parkelj na SEŠTG za srednje strokovno izobraževanje in Marjana Pogačnik za tehniško gimnazijo. 

Šolski center Novo mesto že vrsto let sodeluje v EU programih s ciljem izboljšanja kakovosti ponujenega izobraževanja. Tudi letos so nam bila odobrena sredstva sofinanciranja v sklopu EU programa Erasmus +. 

Program, omogoča mednarodno usposabljanje dijakov, ki so vključeni v srednje strokovno izobraževanje, da svoje dosedanje znanje nadgradijo v tujini. Dijaki lahko svoje strokovno znanje izboljšajo, pridobijo nove spretnosti in kvalifikacije, povečajo zaposljivost in vključevanje na evropski trg dela. Po končanem usposabljanju, vsi udeleženci, prejmejo potrdilo o usposabljanju v tujini.

Več na :  http://www.sc-nm.si/projekti/koraki-do-uspeha 

Poročilo udeležencev v šolskem letu 2017/2018: tehniška gimnazija v Brestu Erasmus+Brest in Rok Bunderšek na Irskem Rok

Udeležnci projekta v šolskem letu 2016/2017 : Gal Krauthaker, Tomi Šeregi, Manca Dragan in Zarja Fabjan.

tomi gal  
Gal in Tomi sta  opravila mobilnost na Irskem, v Corku. Njuni poročil sta dostopni s klikom na Gal_porocilo in Irska_Porocilo_Seregi.pdf.

Manca ZArja
Manca in Zarja sta zaključek šolskega leta dočakali na Malti. Njuni poročili sta objavlejni na: Zarja_Manca_Malta.pdf