Boris Tramte, Legit d.o.o.

...

Pri predmetu Poslovno komuniciranje in vodenje smo letos izvajali dogodek Okrogla miza. Vsak študent je pripeljal zanimivo osebo, ki je uspešna na svoji poslovni poti.
Boris Tramte opravlja delo v prav posebnem podjetju, ki bi bilo všeč vsem tistim fantom, ki večino svojega prostega časa preživijo za »kompom«. To je podjetje, ki se ukvarja z računalniškimi igricami, filmi. Zaposleni igrajo igrice in gledajo filme z namenom, da potem pišejo komentarje in članke in jih objavijo na njihovi spletni strani. Poklic igranje igric ni obstajal, on si pa je želel delati ravno to. In to mu je uspelo.
Poleg tega pripravljajo tudi razne »evente« v nakupovalnih centrih, kjer ostalim pokažejo novosti glede igric in ostalih zanimivih zadev. V podjetju je 7 zaposlenih. Delovni čas je predvidoma od 7.00 pa do 15.00, vendar, da če je dela ogromno, je potrebno delati tudi dlje. Zanimivo je, da morajo zagotoviti, da ima njihova spletna stran čim več bralcev. Meni, da je njihovo podjetje uspešno.
Znanje, ki ga moraš imeti je pisna komunikacija, ljubezen do pisane besede. Delati moraš z užitkom, s strastjo, kar ti prinese konkurenčno prednost na trgu.
Bilo je zelo zanimivo, ker smo spoznali veliko različnih ljudi, kako so na svoji poslovni poti uspešni. Dobili smo veliko idej in usmeritev, kako moraš biti priden kot mravlja, koliko znanja je potrebno, kako se je treba obnašati in kaj vse nas čaka, da lahko nekega dne uspemo kot uspešen poslovni človek.

Študentki: Maruša Novak, Laura Turk

Boris Tramte