Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
11. februar 2022

Informativni dan na Višji strokovni šoli

V petek, 11. februarja 2022, in soboto, 12. februarja 2022, se je na Višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto odvijal informativni dan. Bodočim študentom smo na kreativen način predstavili redni in izredni program šolanja v osmih programih: Elektrotehnika, Informatika, Strojništvo, Varstvo okolja in komunala, Lesarstvo, Logistično inženirstvo, Mehatronika, Kozmetika – izpostavili smo pomembne prednosti naših izobraževalnih programov, kot so:
  • odziv na potrebe lokalne skupnosti,
  • dobra zaposljivost zaradi velikega števila ur prakse pri delodajalcih ter
  • kvalitetno izobraževanje, ki sledi vsem novostim gospodarstva.
Študentke in študentje so spregovorili o svojih izkušnjah šolanja, pridobljenem znanju in praktičnih izkušnjah, ki jih ne manjka. Izpostavili so sodelovanje v projektih in povezanost študija z gospodarstvom.
Zavzetost poleg strokovnosti in osebnega pristopa nas poleg dejstva, da smo največja višja strokovna šola v Sloveniji, dela prepoznavne.

Vabimo vas, da se nam priključite tudi danes, ob 15.00 uri ter jutri, 12. februarja 2022 ob 9.00 uri.

Vabimo vas k vpisu, da postanete del našega uspeha. Dodatne inforamcije so dostopne na: https://www.sc-nm.si/vss/bodoci-studenti/predstavitev-studijskih-programov

VSS1

VSS3

ELE1

ELE2

meh 1

meh 2

meh 3

MEH5

KOZ1

KOZ 2

KOZ3

KOZ4

INF predstavitevID2022 1

INF1