Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Izredni študij strojništva v Murski Soboti v študijskem letu 2021/211

Ali si želite pridobiti poklicno-specifične kompetence s področja Strojništva?

Si želite pridobiti znanja s področja sodobnih tehnik:
  • poznavanja materialov, tehnologije in načrtovanja izdelkov, uporabe informacijske tehnologije, temeljna znanja s področja ekonomike, komuniciranja in projektnega menedžmenta. Jih poglobiti oziroma nadgraditi z znanjem s področja varčne in ekološko sprejemljive izrabe energije strojev in naprav, z znanjem s področja načrtovanja in uvajanja avtomatizacije proizvodnih procesov, z znanjem o učinkovitem vzdrževanju strojev in naprav ter z znanjem o konstruiranju orodij, izbiri in določanju njihovih standardnih delov ter ekonomske in tehnološke karakteristike orodij.
  • ali mogoče s področja načrtovanja proizvodne linije, optimizacije njihega delovanja? Alii pa vas mogoče bolj zanima izvajanje diagnostike ter prilagajanje procesne linije in naprave potrebam posameznega podjetja? Ključne kompetenec, ki so integrirane v predmetna področja programa mehatronike so namreč: analiza, načrtovanje, organizacija in nadzor dela oziroma delovnih procesov, analize stroškov in upravljanje dokumentacije, komunikacijske sposobnosti, sodelovanje pri vodenju, skrb za zagotavljanje kakovosti in upoštevanje predpisov s področij varnosti in zdravja pri delu ter varovanja okolja.

Potem je pravi študij za vas študij strojništva  na višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto, ki ga izvajamo na dislocirani enoti v Murski Soboti.

Naziv: inženir/inženirka strojništva

0011   0019   0037

Kje se bo študij izvajal:  na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota

MS

Način študija: izredni študij

Trajanje izobraževanja:  dve leti in pol (3. ciklusi)

Več informacij lahko dobite na spletni strani  www.sc-nm.si/vss  ali na telefon 07 39 32 182 ter na elektronski pošti #EM#7672714377662b6965277962#EM#

Predstavitev študijskegih programov

Predstavitev študijskih programov bo za maturante SPTŠ Murska Sobota potekala prvi teden v mesecu februarju 2021.

Informativni dan (na daljavo) bo potekal v petek, 12. februarja 2021, ob 9.00 on 16.00 uri, ter v soboto, 13. februarja 2021 ob 9.00 uri.

Lepo vabljeni!