Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Promocija študijskega programa kozmetike v mesecu decembru 2017

...

Študentke 2. letnika programa kozmetike sodelujejo pri promociji Višje strokovne šole, programa kozmetike.
Začeli smo s študijsko tržnico v Športni dvorani Leona Štuklja, kjer se je Višja strokovna šola skupaj z ostalimi fakultetami predstavila dijakom zaključnih letnikov. Za  program kozmetike smo želeli podrobneje predstaviti nov izbirni modul Estetika. Zato je študentka 1. letnika Manca Miklič izvajala izdelavo umetnih nohtov s pomočjo modela, ki ga uporabljamo pri pouku manikire. Zala Dolničar je zainteresirane nagradila z manikiro, Heidi Vidmajer pa naličila po njihovih željah.  Jerica Janjič je svoj model naličila v stilu ledene kraljice.


Društvo revmatikov Slovenije, podružnica Dolenjske in Bele krajine nas je povabilo, da jim predstavimo kako naj skrbijo za svoja stopala. Srečanje je bilo 13. decembra 2017, v Hotelu Dolenjc. Predavateljici Andreja Kmet in Barbara Stopar sva imeli predavanje na temo Nega stopal za lažji korak. Skupaj s študentkama Tjašo Jerman in Jerico Janjič smo po predavanju namenile članom čas njihovim težavam ter jim svetovale kako naj ukrepajo ob posamezni težavi. Pripravile smo stojnico, kjer smo prikazale:
  • z modelom stopala težavo vraščenega nohta in kako lahko kozmetičarka reši to težavo, otiščance in odpravljanje le teh,
  • instrumente, ki so primerni za nego njihovih stopal.
Ker v šoli uporabljamo izdelke Allpresan ter Gehwoll, smo od njih dobili tudi testerje, katere smo ponudile članom. Za različna stopala so tudi izdelki različni.
V četrtek, 14. decembra 2017 smo predstavili program kozmetike v Qlandii Novo mesto.
Študentke Tjaša Jerman, Heidi Vidmajer, Patricija Drnovšek, Kaja Jereb, Nika Todorov, Nina Mahnič in Sandra Novak so z mentorico Barbaro Stopar imele stojnico. Poleg predstavitve študija so tudi izvajale različne storitve: ličenje, pedikuro ter manikiro v sodelovanju s salonom Manikira Urban spa. Mimoidoči so se zaupali rokam naših študentk ter popestrili svoj obisk v Qlandii.
file7

file2

file10