Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
7. november 2018

Vabljeni na Startup vikend Novo mesto

Imate zanimivo podjetniško idejo? Radi razvijate svoj potencial v prijetnem in družabnem ozračju? Vas zanima, kakšne priložnosti vam ponuja EU na področju dela, posla in znanja? Si želite razširiti obzorja?
Potem je 7. Startup vikend Novo mesto, ki bo potekal v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, pravi dogodek za vas. Je namreč priložnost, da preko ekipnega dela razvijete svoje ideje in slednje na koncu predstavite komisiji uspešnih poslovnežev.
V petek, 9. novembra in soboto, 10. novembra, boste lahko pridno delali pod budnimi očesi odličnih mentorjev.
V soboto, 10. novembra ob 18.00, pa se začne finale! Zaključni dogodek bo odprt za javnost. Pridružil se bo kampanji EU SI ti, čakajo vas koncert (Anina in Joey iz zasedbe Generator), foto kabina, filmi EU&ME, stojnice za mlade (Europass, Eures, Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Europe Direct Novo mesto), simulacija razgovora za službo, kulinarika iz držav EU ter seveda odlična žirija in nepozabni pitchi ekip, ki bodo predstavile svoje delo.
startup nm