Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
28. januar 2022

V sredo, 26. januarja 2022 so diplomsko nalogo zagovarjali štirje študenti VSŠ

V sredo, 26. januarja 2022 so diplomsko nalogo uspešno zagovarjali štirje študenti Višje strokovne šole.
Skupno smo jih na trg dela poslali že 3082.

Iskrene čestitke vsem.

Diplmsko nalogo za zagovarjali:

  1. HASIĆ ELMA, ki je pod mentorstvom mag. Zvonke Krištof pripravila diplomsko delo z naslovom: VPLIV LIČENJA ŽENSK RAZLIČNIH GENERACIJ NA POČUTJE (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila mag. Monja Pust, predsednica pa Barbara Stopar).
  2. LEBAR ANA, ki je pod mentorstvom mag. Zvonke Krištof pripravila diplomsko delo z naslovom: VPLIV SPROŠČANJA NA MLADE Z MOTNJAMI HRANJENJA (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila mag. Monja Pust, predsednica pa Barbara Stopar).
  3. MAVSAR MITJA, ki je pod mentorstvom mag. Silva Laha pripravil diplomsko delo z naslovom: KAKOVOST STORITEV NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil dr. Mitja Muhič, predsednica pa je bila dr. Marica Prijanovič Tonkovič).
  4. ŠUŠTERŠIČ TADEJ, ki je pod mentorstvom dr. Iztoka Kovačiča pripravil diplomsko delo z naslovom: POMEN UPORABE E-KOLESA ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ NOVEGA MESTA (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Goran Makar, predsednik je bil dr. Jani Zore).

dipl2

dipl3

dipl4