Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
25. marec 2022

V sredo, 23. marca 2022 je diplomsko nalogo zagovarjalo osem študentov VSŠ

Skupno smo jih na trg dela poslali že 3099.

Iskrene čestitke vsem.

Diplmsko nalogo so zagovarjali:

 

  1. BAŠKOVČ ROK (Lesarstvo), ki je pod mentorstvom Gorana Delajkovića pripravil diplomsko delo z naslovom: OHRANJANJE KULTURNE DEDIŠČINE – RESTAVRIRANJE SKRINJE (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila Alexia Rossi, predsednik pa Marjan Hočevar).
  2. BOBNAR IGOR (Informatika), ki je pod mentorstvom Gregorja Medeta pripravil diplomsko delo z naslovom: ISKANJE REŠITVE ZA NADZOR IN INŠTALACIJO IT OPREME V PODJETJU CGP, D. D (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila dr. Marica Prijanović Tonkovič, predsednik pa Matej Rožič).
  3. BOŽIČ TIM (Varstvo okolja in komunala), ki je pod mentorstvom dr. Iztoka Kovačiča pripravil diplomsko delo z naslovom: UMESTITEV URBANE OPREME NA POKOPALIŠČU KRŠKO (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Goran Makar, predsednik pa dr. Jani Zore).
  4. BREZNIKAR DOMEN (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitje Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: AVTOMATIZACIJA PROCESA BRIZGANJA PLASTIKE (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila Jožica Košir Bobnar, predsednica pa dr. Marica Prijanovič Tonkovič).
  5. ERENDA DAVORIN (Lesarstvo), ki je pod mentorstvom mag. Zvonke Krištof pripravil diplomsko delo z naslovom: VLOGA IN IZZIVI VODIJ (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Marjan Hočevar, predsednik pa Goran Delajković).
  6. OGULIN ČRTOMIR (Varstvo okolja in komunala), ki je pod mentorstvom Gorana Makarja pripravil diplomsko delo z naslovom: IZBOLJŠAVA HIŠNIH VODOVODNIH PRIKLJUČKOV V OBČINI ČRNOMELJ (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila Jožica Košir Bobnar, predsednik pa dr. Jani Zore).
  7. VLADIČ DOMEN (Logistično inženirstvo), ki je pod mentorstvom mag. Marina Medeota pripravil diplomsko delo z naslovom: UMESTITEV LOGISTIČNEGA SKLADIŠČNEGA ZBIRNEGA CENTRA V METLIKO (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila Alexia Rossi, predsednik pa Marjan Hočevar).
  8. ZALETELJ NIKA (Kozmetika), ki je pod mentorstvom Barbare Stopar pripravila diplomsko delo z naslovom: PEDIKURA S PREGLEDOM STOPAL PRI SLADKORNI BOLEZNI (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil dr. Mitja Muhič, predsednica pa mag. Zvonka Krištof).


Božič Tim   Ogulin Črtomir   Igor Bobnar   Zaletelj Nika   Baškovč Rok   Erenda Davorin   Vladič Domen