Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
24. februar 2022

V sredo, 23. februarja 2022 je diplomsko nalogo uspešno zagovarjalo osem študentov Višje strokovne šole.

V sredo, 23. februarja 2022 je diplomsko nalogo uspešno zagovarjalo osem študentov Višje strokovne šole.

Skupno smo jih na trg dela poslali že 3090.

Iskrene čestitke vsem.

Diplmsko nalogo bodo zagovarjali:

 

  1. CERJAK MARKO (Informatika), ki je pod mentorstvom Jožice Košir Bobnar pripravil diplomsko delo z naslovom: POENOSTAVLJEN NAČIN ARHIVIRANJA PARAMETROV LAKIRANJA ZA ROBOTSKE CELICE SAMES (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Tomaž Ferbežar, predsednik pa Gregor Mede).
  2. KOSMAČ SABINA (Lesarstvo), ki je pod mentorstvom Gorana Delajkovića pripravila diplomsko delo z naslovom: PROBLEM PRI STISKANJU STENE IN STREHE AVTODOMA V PODJETJU ADRIA MOBIL (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Jože Zadel, predsednik pa Marjan Hočevar).
  3. MUC DAMIR (Lesarstvo), ki je pod mentorstvom Jožeta Zadela pripravil diplomsko delo z naslovom: PLANIRANJE PROIZVODNJE V VEČPROJEKTNEM OKOLJU (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil dr. Jani Zore, predsednik pa Goran Delajković).
  4. SINUR MATJAŽ (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitja Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: IZDELAVA CENTRALNEGA VAKUUMSKEGA SISTEMA (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Goran Makar, predsednik pa Aleksander Vrščaj).
  5. ŠALEHAR ALJAŽ, ki je pod mentorstvom dr. Mitja Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: PREZRAČEVANJE STANOVANJSKIH OBJEKTOV IN DIMENZIONIRANJE PREZRAČEVALNEGA SISTEMA ZA OBSTOJEČ OBJEKT (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila Alexia Rossi, predsednik pa Goran Makar).
  6. TEME VID (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitja Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: VRTEČA MIZA ZA BRUŠENJE ULITKOV (član komisije za zagovor diplomske naloge je bil Aleksander Vrščaj, predsednica pa dr. Marica Prijanovič Tonkovič).
  7. VIDIC ANDREJ (Strojništvo), ki je pod mentorstvom mag. Silva Laha pripravil diplomsko delo z naslovom: OPTIMIZACIJA KAKOVOSTI V PODJETJU KOVIFLEX (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila mag. Monja Pust, predsednica pa dr. Marica Prijanovič Tonkovič).
  8. ZUPANČIČ NIK (Strojništvo), ki je pod mentorstvom Jožefa Puciharja pripravil diplomsko delo z naslovom: TEHNOLOGIJA OBDELAVE ULITKOV ZA IZPUŠNI SISTEM (članica komisije za zagovor diplomske naloge je bila dr. Marica Prijanovič Tonkovič, predsednik pa Aleksander Vrščaj).


   Cerjak Marko   TEME VID  ZUPANČIČ NIK  SINUR MATJAŽ 

  ŠALEHAR ALJAŽ  KOSMAČ SABINA  VIDIC ANDREJ  MUC DAMIR