Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
23. junij 2022

V mesecu juniju 2022 bodo zagovori potekali


v petek, 24. junija 2022, in v sredo, 29. junija 2022.

Skupno smo jih na trg dela poslali že 3137.

Iskrene čestitke vsem.

V petek, 24. junija 2022 bo diplomsko nalogo zagovarjal en študent Višje strokovne šole,

in sicer v sejni sobi Višje strokovne šole ob 7:30.

1.      PLUT MATIC (Lesarstvo), ki je pod mentorstvom mag. Ljubinke Počrvina pripravil diplomsko delo z naslovom: VPLIV MOTIVACIJE NA ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI DELA V PODJETJU (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Alexia Rossi, predsednik pa Marjan Hočevar).

 

 

Diplomsko nalogo bo v sredo, 29. junija 2022, v sejni sobi, zagovarjalo 15 študentov:

  1. POLOVIČ JAN (Strojništvo), ki je pod mentorstvom mag. Silva Laha pripravil diplomsko delo z naslovom: ZMANJŠANJE REKLAMACIJ IN ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI V MALOSERIJSKI PROIZVODNJI (član komisije za zagovor diplomske naloge bo Aleksander Vrščaj, predsednica pa dr. Marica Prijanovič Tonkovič) ob 7:30.
  2. LOZAR KRISTIJAN (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitje Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: UPORABA TOPLOTNIH ČRPALK TER SODOBNI NAČINI OGREVANJ (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo dr. Marica Prijanovič Tonkovič, predsednik pa Aleksander Vrščaj) ob 8:00.
  3. KULOVIC PRIMOŽ (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitje Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: NAVODILA ZA IZDELAVO ROLET V PODJETJU ROLETARSTVO MEDLE (član komisije za zagovor diplomske naloge bo Marjan Hočevar, predsednik pa Goran Makar) ob 8:30.
  4. BABIČ MAX (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Mitje Muhiča pripravil diplomsko delo z naslovom: 3D TISKANO UNIVERZALNO STOJALO ZA RAZKUŽILA Z NOŽNIM MEHANIZMOM RAZPRŠEVANJA (član komisije za zagovor diplomske naloge bo Goran Makar, predsednik pa Marjan Hočevar) ob 9:00.
  5. STRUNA MATEJ (Strojništvo), ki je pod mentorstvom dr. Marice Prijanovič Tonkovič pripravil diplomsko delo z naslovom: SPREMLJANJE UDROBNJEVANJA IN MODIFICIRANJA ALUMINIJEVE ZLITINE AlSi7Mg0,3 s termično analizo (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo mag. Monja Pust, predsednik pa dr. Mitja Muhič) ob 9:30.
  6. HRIBERŠEK MARTIN (Strojništvo), ki je pod mentorstvom Draga Simončiča pripravil diplomsko delo z naslovom: POSODOBITEV INSTRUMENTACIJE ZA KONTROLO NIVOJEV HD SISTEMA (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo mag. Monja Pust, predsednik pa Aleksander Vrščaj) ob 10:00.
  7. JESIH SIMONA (Informatika), ki je pod mentorstvom Gregorja Medeta pripravil diplomsko delo z naslovom: POSTAVITEV DAVČNE BLAGAJNE V FRIZERSKEM SALONU (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Monja Pust, predsednica pa Jožica Košir Bobnar) ob 10:30.
  8. ZUPANČIČ ROK (Elektronika), ki je pod mentorstvom dr. Mitje Vebra pripravil diplomsko delo z naslovom: IZVAJANJE MERITEV VARNOSTI ELEKTRIČNE OPREME, STROJEV IN NAPRAV (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Jožica Košir Bobnar, predsednik pa Jure Petric) ob 11:00.
  1. MARTINČIČ ŽIGA (Elektronika), ki je pod mentorstvom Matevža Čadoniča pripravil diplomsko delo z naslovom: NADGRADNJA VARNOSTNIH SISTEMOV PRI PRENOVI POSLOVNIH PROSTOROV (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Jožica Košir Bobnar, predsednik pa Jure Petric) ob 11:30.
  2. PLAVEC NEJC (Elektronika), ki je pod mentorstvom Matevža Čadoniča pripravil diplomsko delo z naslovom: REVIZIJA CENTRALNEGA BLOKA LOKOMOTIVE SERIJE 363 (član komisije za zagovor diplomske naloge bo Gregor Mede, predsednik pa Jure Petric) ob 12:00.
  3. KMET SIMON (Elektronika), ki je pod mentorstvom Matevža Čadoniča pripravil diplomsko delo z naslovom: IZDELAVA AVTOMATIZIRANE DOZIRALNE POSTAJE ZA MALO BIOLOŠKO ČISTILNO NAPRAVO (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo mag. Matej Kamin, predsednik pa Gregor Mede) ob 12:30.
  4. ČEPIN GREGA (Elektronika), ki je pod mentorstvom Matevža Čadoniča pripravil diplomsko delo z naslovom: VODENJE VERIGE HIDROELEKTRARN NA SPODNJI SAVI (član komisije za zagovor diplomske naloge bo Matevž Čadonič, predsednik pa Gregor Mede) ob 13:00.
  5. LAVRIČ ALJAŽ (Strojništvo), ki je pod mentorstvom Gorana Makarja pripravil diplomsko delo z naslovom: ŠTUDIJA OBDELAVE ZRAKA Z MEŠANJEM ZUNANJEGA ALI NOTRANJEGA ZRAKA (član komisije za zagovor diplomske naloge bo dr. Mitja Muhič, predsednik pa Aleksander Vrščaj) ob13:30.
  6. PLUT DAMJAN (Logistično inženirstvo), ki je pod mentorstvom mag. Marina Medeota pripravil diplomsko delo z naslovom: AVTOMATIZACIJA NOTRANJE LOGISTIKE V PROIZVODNEM PROCESU AVTOMOBILSKE INDUSTRIJE (članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Alexia Rossi, predsednik pa Marjan Hočevar) ob 14:00.
  7. STOLIĆ ZORAN (Logistično inženirstvo), ki je pod mentorstvom mag. Marina Medeota pripravil diplomsko delo z naslovom: NOTRANJI TRANSPORT(članica komisije za zagovor diplomske naloge bo Alexia Rossi, predsednik pa Marjan Hočevar) ob 14:30.