Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
12. februar 2021

Uspešno smo izvedeli virtualni informativni dan 2021

V petek, 12. februarja 2021,  se je na Višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto odvijal informativni dan. Bodočim študentom smo predstavili redni in izredni program šolanja v osmih programih. Letošnja predstavitev programov je potekala na daljavo.

Študentom smo izpostavili pomembne prednosti naših izobraževalnih programov, kot so povezovanje z gospodarstvom, dobra zaposljivost zaradi velikega števila ur prakse pri delodajalcih ter kvalitetno izobraževanje, ki sledi vsem novostim gospodarstva. Študentke in študentje so spregovorili o svojih izkušnjah šolanja, pridobljenem znanju, tutorstvu in tudi o načinu šolanja na daljavo, ki se v danih razmerah zelo dobro obnese. Izpostavili so sodelovanje v projektih in povezanost študija in s tem študentov z gospodarstvom.

Odraz našega kvalitetnega dela so poleg zadovoljnih študentk in študentov tudi uspehi naših diplomantov, ki so zelo zaposljivi. Zavzetost poleg strokovnosti in osebnega pristopa nas poleg dejstva, da smo največja višja strokovna šola v Sloveniji, dela prepoznavne.
Uspehi študentk in študentov nas navdajajo s ponosom, še posebej ko stopajo z nami v stik po diplomiranju kot izredno zaposljiv kader iz vrst gospodarstva. Z mnogimi tako še nadalje sodelujemo.

Vabimo vas k vpisu, da postanete del naše zgodbe o uspehu.

UVOD


KOZ1 LI

KOZ2 LI

LES1 LI

MEH LI

INFOdan3

Slika VOK info dan 2021 6 LI