Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
26. april 2024

Strokovna ekskurzija študentov programa strojništva in mehatronike v podjetu Brinox d.o.o.

Študenti in predavatelji Višje strokovne šole programa Strojništvo in Mehatronika smo obiskali podjetje Brinox d.o.o. www.brinox.si, ki se nahaja v kraju Sora pri Medvodah. Brinox je podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo, ki nudi celovite procesne rešitve "na ključ" in opremo za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambno industrijo. Dejavnosti podjetja so raziskave in razvoj, procesni inženiring, proizvodnja, montaža, avtomatizacija, preizkušanje in kvalifikacij, do vseh poprodajnih storitev.
Podjetje so nam na zelo zanimiv način predstavili lastnik podjetja Igor Berce in ostali vodilni zaposleni. Ogledali smo si celotno podjetje od razvoja, projektiranja tehnologije do proizvodnje in montaže.Zelo poučno in zanimivo je bilo spoznati vrhunsko podjetje, ki dela za vrhunsko farmacevtsko industrijo.
Zaradi rasti podjetja bo podjetje Brinox odprl novo tovarno v Mirni Peči, kamor v svojo vrhunsko ekipo vabijo več novih sodelavcev:
https://www.brinox.si/zaposlitve

4096 2731 max

4096 2731 max1