Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
27. maj 2022

Srečanje s študenti preteklih let z namenom napisati diplomsko nalogo in zaključiti študij

V sredo, 25. 5. 2022, smo ob 17. uri po MS Teamsih izvedli srečanje za študente preteklih študijskih let, ki so svoje študijske obveznosti skorajda zaključili, manjka pa jim le še diplomska naloga ali še kakšen izpit. Odziv je bil izredno velik, kar nas zelo veseli. Na preprost način smo skušali študentom pomagati, da zaključijo svojo študijsko pot z diplomsko nalogo.

Glede na vprašanja in odziv smo mnenja, da je tovrsten pristop študentom zanimiv in potreben, zato z veseljem najavljamo naslednji tak dogodek, ki bo v sredo, 22. 6. 2022, ob 17. uri po MS Teamsih. Iz referata za študentske zadeve bomo vse študente povabili na srečanje, posredovali bomo tudi povezavo na virtualni dogodek. V primeru, da vas zanima vsebina srečanja in niste dobili vabila, vabljeni, da pišete v referat za študentske zadeve, kjer vam bodo z veseljem posredovali povezavo.

Veselimo se naslednje srečanja z vami. Dobrodošli vsi, tudi tisti, s katerimi smo se srečali danes, da podelite svoje izkušnje. Vaš uspeh je naš uspeh in vsak majhen korak je že del prehojene poti do cilja.

Študenti VSŠ zaključek študija