Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
27. november 2023

Specialna pedikura


V sklopu izbirnega modula študentke 2. letnika kozmetike pridobivajo dodatna znanja, ki so pomembna za kvalitetno izvedene storitve pedikure zahtevnejši stanj na nogah.

Tako so se na začetku najprej seznanile z novim proizvodom Clinisept, katerega je predstavil Hrvoje Reil, dr. med. ter celotno linijo Podobrace, ki sedaj že uspešno uporabljajo. Linijo Podobrace skupaj s predstavitvijo namestitve nohtne sponke je predstavila Karmen Perko iz kozmetičnega salona  Pedimed.

Mojca Janežič iz Akademije Studio lepota pa je predstavila Nora sponko s katero odpravljamo tudi težave vraščenega nohta.

Težave z nohtom rešujemo tako, da v primeru poškodovanega nohta le tega popravimo z izdelavo nohtne protetike. Linijo nohtne protetike LCN je predstavila Janja Jeršin.

V sklopu zahtevnejše pedikure je potrebno imeti tudi znanje za delo s sladkornimi bolniki, specifiko je podrobneje predstavila Romana Praprotnik.

Izpopolnjevanje pri tem predmetu je doseglo svoj namen, ker vsa ta znanja naše študentko uspešno uporabljajo pri svojem delu, ko gostimo zunanje modele z različnimi težavami.

9

8

7

6

4

3

1

5