Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
16. september 2020

Razpis za kadrovske štipendije s področja strojništva oz. mehatronike

rotis

Rotis d.o.o.

www.rotis-lj.si


Podjetje Rotis je razvojno naravnano in zato ves čas odprto za odgovorne, motivirane, vztrajne in energične kandidate. Naše delo in razvoj sta pretežno usmerjena na tuje trge. Naš moto je vrteti svet.
Naš cilj je, da z novimi idejami in izboljšavami postanemo še boljši.

Ste mnenja, da Vaše ideje lahko pripomorejo k temu? Ste drugačni? Ste sodelovalni, dobro organizirani in učinkoviti ter imate razvito visoko stopnjo osebne in poslovne integritete? Vam komunikacija v tujem jeziku ne predstavlja težav?

Če pri študiju dosegate nadpovprečne uspehe, če ste motivirani, vsestranski, ambiciozni, radovedni in iznajdljivi, se prijavite na naš razpis za kadrovske štipendije.
Štipendije podeljujemo študentom, ki na različnih področjih dosegajo nadpovprečne uspehe, so motivirani za delo v našem podjetju in katerih študijska usmeritev ustreza naši dejavnosti. Štipendije razpisujemo za tehnične smeri (strojna stroka oz mehatronika).
V kolikor se vidite v naši skupini, potem nam pošljite vaš življenjepis. Bodite izvirni in nas prepričajte z svojo drugačnostjo.
Zavrtimo svet skupaj!

Kako do štipendije?
Preprosto.

Prijavi se najkasneje do 30.09.2020, in prijavi priloži:
  • življenjepis, da te spoznamo. V njem napiši, zakaj študiraš, kar študiraš, kaj te pri študiju najbolj navdihuje, katero področje te najbolj zanima, pa tudi, kje se vidiš v prihodnje;
  • potrdilo o opravljenih izpitih oziroma zadnje študijsko spričevalo;
  • potrdilo o vpisu v študijsko leto 2020/2021.
  •  Kandidate, ki nas boste s svojimi predstavitvami najbolj prepričali, bomo povabili na pogovor.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: #EM#6b6066716d4574687c6079266067207c79#EM# . Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 01 530 09 91.


Trzin, 16. september 2020