Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
28. november 2020

Predstavitev Podjetniškega inkubatorja Podbreznik za 1. letnik programa INFORMATIKA in priložnosti za študente

V torek, 17. 11. 2020, smo za 1. letnike programa INFORMATIKA izvedli uvodno predstavitev Podjetniškega inkubatorja Podbreznik iz Razvojnega centra Novo mesto. Zaradi trenutne situacije smo aktivnost morali izvesti na daljavo preko videokonference.

Aktivnosti Inkubatorja nam je predstavil Simon Jeraj, svoje praktične izkušnje z inkubatorjem pa je z nami delil tudi predavatelj Miha Bradač. Spoznali smo možnosti pomoči in podpore pri razvoju ideje, možnosti finančne podpore za dobre ideje, brezplačno pomoč pri odpiranju podjetij in začetku poslovne poti, možnosti zelo ugodnega najema skupnih prostorov – coworking ali lastne pisarne, virtualne naslove     podjetje, brezplačna izobraževanja iz širokega spektra aktivnosti, možnosti pridobitev finančnih spodbud na različnih razpisih, možnosti povezovanja in sodelovanja z podjetniki in še mnogo več.

Glede na zanimivost teme in da smo predstavitev morali izpeljati preko videokonference smo se dogovorili, da se ob prvi možni priložnosti srečamu tudi v živo v prostorih Podjetniškega inkubatorja Novo mesto.

1   2