Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
1. februar 2021

Novosti na področju manikire – predavanje o 1. step brush gelih

Tudi za študentke 2. letnika programa Kozmetika je gospa Mojca Janežič iz podjetja Akademija studio lepota, d. o. o. predstavila aktualne trende na področju manikire. Gospa je specialistka na področju manikire, sicer pa tudi mednarodna master educatorka,  Fashion Week artistka ter članica mednarodnega združenja sodnikov INJA. Poleg tega je vodja podjetja, ki je specializirano za izvajanje formalnih tečajev s področja manikire, pedikure in depilacije ter prodajo profesionalne opreme, pripomočkov in izdelkov za kozmetično stroko.

Redno se udeležuje mednarodnih treningov in dodatnih izobraževanj, kar ji omogoča vpogled v zadnje novosti na področju manikire.

Čeprav je tudi tokrat predstavitev potekala na daljavo, so študentke pridobile koristne informacije, o novostih na temo podaljševanja nohtov. Trenutno aktualni 1-step brush geli, ki so zaradi enostavne in učinkovite uporabe postali hit, so bili podrobneje predstavljeni študentkam. Zanimive informacije in  ki jih bodo lahko uporabile že v času šolanja in na praksi v kozmetični stroki.

IMG 1768 (1)   IMG 1767