Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
18. november 2021

Mikropigmentacija za kozmetičarke 2. letnika

11. novembra 2021 nas je obiskala gospa Leonida Kmetec Ćeranić, kozmetičarka, mentorica in inštruktorica na področju mikropigmentacije, ki ima v Framu kozmetični salon Kozmetika in mikropigmentacija Lea, v katerem izvajajo kozmetične storitve: nega obraza, mikropigmentacija, specialna pedikura, manikira, različne masaže, limfna drenaža, depilacija …

Najbolj je gospa Leonida poznana in dejavna na področju mikropigmentacije, saj poleg storitev v okviru svoje Akademije LEstetikA  tudi izobražuje na področju estetske mikropigmentacije, medicinske mikropigmenctacije, trihomikropigmentacije, nege kože s dermacevtiki, nege kože s dermabrazijo, stimulacijo in detox masažo ter svetovanja s področja trženja in marketinga. Je tudi zastopnica Bdr kozmetike in Goldeneye za Slovenijo in Hrvaško.

Predstavila nam je razliko med mikropigmentacijo in tetovažo, permanentnim makeup-om ter mikrobladingom. Podrobneje je razložila mikropigmentacijo, tudi praktično na modelu.

Študentke smo spoznale zanimivo področje v kozmetični stroki, ki je vedno bolj aktualno in ponuja veliko možnosti za zaposlitev.

IMG 20211111 115024   image (8)   image (9)   IMG 20211111 142436