Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
19. avgust 2020

Kozmetične storitve na strankah za zaposlene na Šolskem centru Novo mesto

Na Višješolskem programu Kozmetike bodo študentke izvajale kozmetične storitve pod mentorstvom predavateljice/inštruktorice v času pouka. Pripravili smo pestro ponudbo kozmetičnih storitev, kjer lahko izbirate med kozmetično nego obraza, kozmetično nego telesa, specialno pedikuro, refleksnoconsko masažo stopal, manikiro in ličenjem.


POMEMBNO: V skladu z ukrepi za zajezitev širjenja COVID-19 prosimo, da se na trenutno še razpisane termine kozmetičnih storitev prijavijo le osebe, ki so zdrave in so zaposlene na Šolskem centru Novo mesto. Za razumevanje se zahvaljujemo. 

Izberete lahko poljubno število kozmetičnih storitev. Ob prijavi vas prosimo, da vpišete vse potrebne podatke, ki jih bomo uporabili izključno za potrebe organizacije poteka kozmetičnih storitev v času pouka. Vse kozmetične storitve se bodo izvajale v času rednega pouka kjer sodelujete kot stranke na lastno odgovornost.


Ob prijavi na izbrano kozmetično storitev boste na elektronski naslov prejeli informacijo o izbranih kozmetičnih storitvah z datumi in uro. Storitve se lahko udeležite na podlagi predhodne elektronske prijave oz. rezervacije termina in plačila storitve po ceniku.


Prosimo vas, da pred prihodom na izbrano kozmetično storitev poravnate znesek po ceniku, na blagajni Šolskega centra Novo mesto (upravni del) in s potrdilom o plačilu pravočasno pristopite k izvajanju storitve v novem delu, v pritličju, učilnica P_4.
Za zaposlene na Šolskem centru Novo mesto bo znesek storitve lahko obračunan pri plači.

Naslov izvedbe kozmetičnih storitev
Šolski center Novo mesto, Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto
Višja strokovna šola, pritličje, pred učilnico P4.
Za dodatne informacije in pravočasno odjavo lahko pišete na elektronski naslov: #EM#6b6e786e61716f64666c247878627c66646777656766567075787377327e7172#EM#

Transakcijski račun: 01100-6030703433 (UJP Novo mesto), na katerega lahko nakažete znesek kozmetične storitve po objavljenem ceniku. Prosimo, da pri plačilu zneska obvezno napišete svoje ime in priimek.

Lepo vabljeni!

PRIJAVE NA KOZMETIČNE STORITVE