Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
14. februar 2020

Informativni dan Višje strokovne šole

V petek, 14. 2. 2020, in v soboto, 15. 2. 2020, smo na Višji strokovni šoli izvedli informativni dan. Predstavili smo vseh osem programov, ki jih na šoli izvajamo, in sicer način rednega in izrednega izobraževanja.
Poleg prednosti, kot so povezovanje z gospodarstvom, dobra zaposljivost zaradi velikega števila ur prakse pri delodajalcih, kvalitetno izobraževanje, ki sledi vsem novostim gospodarstva, smo bodoče študentke in študente seznanili tudi s posameznimi postopki in storitvami v specialnih laboratorijih in specialnih učilnicah. Študentke in študenti so podali svoje izkušnje vsem, ki so prišli na informativni dan, in jih povabili, da se jim pridružijo, da postanejo tudi oni študentje Višje strokovne šole, saj jim način podajanja znanja, povezovanje teorije s prakso, tutorski sistem … omogočajo vse tisto, kar potrebujejo pri razvijanju strokovnih kompetenc.
Zaradi pozitivnega odziva vseh, ki so se udeležili informativnega dne, in ob uspešnosti naših diplomantov in njihove  zaposljivosti (97 % v roku leta dni po diplomiranju) smo prepričani, da delamo kvalitetno. Pri svojem delu smo predani, kar nas poleg tega, da smo največja višja strokovna šola, dela prepoznavne. Ponosni smo na naše študentke in študente, na njihove uspehe in pripravljenost na življenje. Vabimo vas k vpisu, da postanete del naše zgodbe.

IMG 9955

IMG 9983

IMG 8562

IMG 8571

IMG 8587

IMG 8575

IMG 8592

IMG 8595

IMG 8597