Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
9. december 2021

Informatika v Industriji 4.0 - strokovna ekskurzija v Razvojni center Novo mesto za študente in predavatelje 2INF

V četrtek, 16.12.2021 bodo ob 8:00 v RCNM, Podbreznik - 2INF in predavatelji INF obiskali Razvojni center Novo mesto in se seznanili z vlogo Informatike v Industriji 4.0. Cilj je v prvem delu spoznati Industirjsko revolucijo preko Industrija 4.0, pametne tovarne v teoriji in praksi in pa vlogo informatike v industriji. V drugem delu pa praktična demonstracija celotnega laboratorija in demonstracija Industrije 4.0 na praktičnem primeru priprave izdelka od začetka do konca.

 
Pomembno za udeležbo predavateljev v kolikor lahko pridete, saj je dogovor, da se ob koncu predstavitve usedemo z njimi (RCNM) in poiščemo možnosti, kaj konkretno se lahko vključi v predmete glede I4.0 – možnost da se v RCNM izvede del vaj ali predavanj ali pa oni pridejo na šolo. Lahko izvedete vi ali kdo iz RCNM. Je to lahko velika dodana vrednost za študente in obogatitev vaj in predavanj. Nekateri ste mi že javili v informativni poizvedbi glede sodelovanja, zdaj pa lahko že določimo konkretne teme.