Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
17. januar 2018

g. Simon Jeraj je sooblikoval predavanje predmeta Ekonomika podjetja

V torek, 16. 1. 2018, smo na programu Kozmetika v okviru predmeta Podjetništvo, trženje in kakovost storitev in na programu Strojništvo v okviru predmeta Ekonomika podjetja, gostili predstavnika Razvojnega centra Novo mesto, vodjo projektov v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, g. Simona Jeraja.
V uvodnem delu nam je g. Jeraj v sliki in besedi predstavil poslanstvo Razvojnega centra Novo mesto in Podjetiškega inkubatorja Podbreznik, kot podporno okolje tako za tiste, ki šele razmišljajo o podjetništvu, kot tudi že ustanovljena in delujoča podjetja.
V nadaljevanju nam je predstavil pomen podjetniškega razmišljanja, ki se začne z poslovno idejo, katero je potrebno čim prej testirati v realnem okolju. Kot osnovno orodje za razvijanje poslovne ideje je bil študentom predstavljen Kanvas poslovni model, kot sodobna oblika poslovnega načrta, katerega uporabljajo najuspešnejša inovativna podjetja po vsem svetu, ne glede na velikost, starost ali dejavnost.

IMG 0804c

IMG 0806c

vitki okvir