Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
18. november 2021

Evgen Gec: Kako postati uspešna kozmetičarka

Zaradi vse večje ponudbe in močne konkurence  so pričakovanja strank na področju kozmetične stroke vse večje. Poleg kakovostne storitve stranke pričakujejo ustrezno komuniciranje, svetovanje, urejenost kozmetičarke in prostora … Pomembna je tudi organizacija dela in poslovanje v podjetju. Na temo: KAKO POSTATI USPEŠNA KOZMETIČARKA, je študentkam 2. letnika predaval na daljavo gospod Evgen Gec.

Gospod Evgen Gec je kozmetični in prodajni svetovalec, vizažist in predavatelj. Študentkam je predstavil svojo bogato poslovno pot. Svoje znanje predaja na različnih delavnicah zaposlenim v specializiranih kozmetičnih trgovinah, kozmetičnih salonih in velnes centrih, lekarnah. Predava na kongresih, simpozijih in šolah v Sloveniji in tujini. Je avtor osmih knjig in učnih gradiv ter učbenika za srednje šole s področja ličenja in poslovanja v kozmetičnih salonih.

Poleg ličenja se ukvarja s specializiranim trženjem kozmetike in izobraževanjem. Aktivno sodeluje s številnimi domačimi in mednarodnimi združenji tako na področju kozmetike kot podjetništva. Leta 2006 je prejel certifikat avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju za poslovno združenje, trženje in odnose s strankami.

 

»Poklic kozmetičarke je zahteven, a hkrati zelo lep,« je poudaril gospod Evgen Gec.

IMG 20211117 183406   IMG 20211117 183040   IMG 20211117 183127