Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Aktivnosti

Nagovor ravnateljice ob začetku študijskega leta 2022/23

...
Spoštovane študentke, spoštovani študentje,
čeprav so počitnice lep čas študijskega leta, smo veseli, da se zopet srečamo z vami. Upamo, da se tudi vi veselite usvajanja novega znanja, še bolj pa praktičnih izkušenj, ki jih med študijem dobite. Te so neprecenljive, saj vam odpirajo vrata v vsa podjetja. Vsi delodajalci namreč iz leta v leto bolj spoznavajo, da potrebujejo strokovno izobražen kader, ki ima dovolj delovnih izkušenj, da suvereno, kvalitetno ter samostojno opravlja različne delovne naloge.
Prav posebej pozdravljamo vse študente, ki prestopate prag Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto prvič. Dobrodošli.
Tudi letošnje leto želimo dodati letom uspeha in zadovoljstva tako študentov kot zaposlenih. Študentje ste na prav poseben način naše ogledalo. Poleg strokovnega znanja vam bomo pomagali razvijati tudi vaše osebnostne lastnosti in skrite potenciale. Vaše zadovoljstvo je sporočilo nam, da delamo dobro, da se trudimo razumeti tudi vaše ideje in razvijati vaše interese, za katere mogoče niti niste vedeli, da jih imate.
S celotnim kolektivom vam želim čim več študijskih uspehov in krepitve vaše ustvarjalnosti.

Mag. Dragica Budić,
ravnateljica