Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
26. marec 2013

Šolsko leto 2012/2013

Izjemen uspeh računalničarjev na državnem tekmovanju


V soboto, 23. 3. 2013, je na Inštitutu Jožefa Stefana potekalo 8. državno tekmovanje v znanju računalništva. Našo šolo so zastopali dijaki tretjih in četrtih letnikov programa Tehnik računalništva in Tehniška gimnazija. Od skupaj preko 100 prijavljenih nas je najbolj razveselil Jakob Košir (T4a) z drugim mestom. Odlično so se odrezali tudi Andrej Muhič (T4a), Marko Grešak (R4a) in Tadej Pečar (T3a), ki so dosegli 7., 9. in 16. mesto. Matej Vovko (R3b) pa je bil 43.

Uradni rezultati: http://rtk.ijs.si/2013/rezultati.html

IMG 8678      IMG 8681


Udeleženci CISCO tečaja najboljši v državi

Izmed udeležencev tečaja CISCO CCNA Discovery smo izbrali ekipo petih najboljših, ki so zastopali našo šolo na državnem tekmovanju v telekomunikacijah. Na tekmovanju so dijaki dosegli izjemen uspeh!

Državno tekmovanje v telekomunikacijah je potekalo v sklopu Festivala inovativnih tehnologij (FIT), ki je letos že 19. leto zapored v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije potekalo 6.4.2013, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Dijaki so z udeležbo na tečaju, ki ga izvaja Cisco akademija Šolski center Novo mesto, pridobili visok nivo znanja in poskrbeli za odličen rezultat na tekmovanju:

Primož Hrovat T2a 1. mesto zlato priznanje
Marko Grešak R4a 3. mesto zlato priznanje
Matej Vovko R3b 5. mesto srebrno priznanje

o1       o2

Čestitke tekmovalcem!

Mentorja: Gregor Mede in Dejan Čurk