Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
30. september 2014

Odbojkarji na mivki bronasti

Na Loki se je danes odvijal finale državnega tekmovanja v odbojki na mivki za dijake in dijakinje. Naši fantje so osvojili izvrstno tretje mesto. Naslov  prvakov so osvojili novogoriški gimnazijci, podprvaki so postali dijaki II. gimnazije Maribor.

V konkurenci dijakinj so slavile dijakinje II. gimnazije Maribor.

Našo ekipo so sestavljali: David Renko (kapetan), Jan Jankovič, Uroš Erpič, Andraž Pečjak, Gregor Štefanič
Mentor: prof. Bojan Jaklič

Danes, 30. 9., se je na Loki v Novemu mestu, odvijal finale državnega tekmovanja v odbojki na mivki. V prvi tekmi proti ekipi GSŠRM Kamnik so prvi set dobili Kamničani, a naši odbojkarji so se ob spodbudi profesorja Jakliča in svoji borbenosti pobrali ter zmagali naslednja dva seta. Drugo tekmo so kljub dobri igri in borbenosti dobili gimnazijci iz Nove Gorice. V tekmi za 2. mesto pa so naši kljub dobri igri izgubili proti II. Gimnaziji Maribor.

˝Najprej čestitam zmagovalcem turnirja, ki so zaslužno zmagali. Igrali smo dobro, a ko so fantje ugotovili, da igrajo tekmo za 2. mesto, so bili razočarani in jezni, saj jim je zagodla žoga. Moji fantje so igrali odlično, tako da smo na koncu zasluženo dosegli 3. mesto,˝je po tekmi povedal mentor naše ekipe, prof. Bojan Jaklič.

Marjeta Mrvar in Damjana Vavtar, T1C


najboljšiIMG 9319seštgseštg1IMG 9466IMG 9467IMG 9452IMG 9404

foto: Gal Pavlin, T3a