Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
17. junij 2013

Cisco akademija: uspešen zaključek izobraževanj

Skupno se je izobraževanj v letošnjem šolskem letu udeležilo preko 70 dijakov ter letos prvič tudi manjša skupina študentov. Podelitve se je udeležil tudi direktor šolskega centra g.Štefan David, prav tako ravnatelj SEŠTG g.Boris Plut in ravnatelj višje strokovne šole g.Drago Simončič, ki so tudi sodelovali pri podelitvi.

Da smo delali dobro pričajo tudi letošnji rezultati z državnega tekmovanja v telekomunikacijah, saj smo domov prišli z enim srebrnim in dvema zlatima priznanjema, obenem pa je Primož Hrovat iz T2a postal tudi državni prvak!
S koncem letošnjega šolskega leta se je uspešno zaključilo tudi izobraževanje za napredne module naših inštruktorjev, Gregorja Medeta in Dejana Čurka, kar pomeni da bomo v naslednjem šolskem letu ponujali celoten obseg Cisco CCNA tečajev tako za dijake in študente kot tudi za zunanje skupine in podjetja.
V sodelovanju z učitelji računalniškega aktiva SEŠTG in računalniškega aktiva višje strokovne šole bomo z novo opremo lahko nudili tudi višjo raven pridobljenega znanja in s tem večjo vrednost na trgu dela.

CISCOpodelitev2013podelitev2

Mentorja:
Gregor Mede in Dejan Čurk