Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. december 2018

Rokometaši izborili nadaljevanje

Danes je potekalo četrtfinale DP v rokometu za dijake.

ŠCNM – SEŠTG : ŠC Škofja Loka – SŠS   20:21  (10:11)

Šolska rokometna ekipa SEŠTG je prvo tekmo četrt finala odigrala s ŠC Škofja Loka. Z nasprotnikovo čvrsto obrambo in nekaj smole naših so v prvih minutah povedli Škofjeločani. S trdim delom pa smo dobili 1. polčasz rezultatom 11:10. Sledila je zelo izenačena tekma, v, kateri je bila kaznovana vsaka napaka. Več sreče in manj napak so imeli dijaki ŠC Škofja Loka in tekmo dobili z rezultatom 20:21.


Srednja zdravstvena šola Celje: ŠC PET 19:23 (10:10)

ŠC Škofja Loka-SSŠ : Srednja zdravstvena šola Celje  28:25 (15:15)


SEŠTG - ŠC PET   28:17 (15:07)

Naši rokometaši so v 2. tekmo vstopili dobro razpoloženi in že na začetku pridobili lepo razliko zadetkov proti ekipi ŠC PET. Ob polčasu so vodili za 8 zadetkov z rezultatom 15:7. V drugi polovici pa so varovanci Kristijana Turka rezultat samo še povečevali in zmagali z rezultatom 28:17.

Izjava kapetana Kristjana Windischerja:

Čestital bi ekipi za uvrstitev v nadaljnje tekmovanje in za suvereno zmago na drugi tekmi. V igri bo treba popraviti še nekaj manjših fines, da bomo premagali boljše ekipi, kot je bila Loka. V polfinalu bo treba pokazati boljšo igri, če se želimo uvrstiti na zaključni turnir.

Izjava mentorja K. Turka:

Današnji turnir smo odigrali po pričakovanjih. V prvi tekmi smo se srečali z močnejšim nasprotnikom, kar smo hoteli, da na izločilni tekmi dobimo lažje delo. To se je izkazalo da je res tako, saj tekma s Škofjo Loko je bila res tekma gol za gol. V drugi pa smo pokazali, da smo močnejši od ekipe ŠC PET in se z lahkoto uvrstili v polfinale. V prvi pa kljub porazu za en gol, fantje so igrali super, odločala je mogoče žoga in strel. Vendar sedaj vemo, kje so naše napake in kje lahko še kaj popravimo, da bomo v polfinalu še boljši.

Tekme je spremljal Blaž Luštek.

rokoetaši  šl