Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

29. marec 2019

Ob izidu albuma obeležili sodelovanje SEŠTG z Dan D

Med številnimi projekti, ki letos potekajo, smo še posebej ponosni na sodelovanje z novomeškimi rockerji Dan D. 

Jeseni so naši dijaki posneli videospot za prvi single z novega albuma Knjiga pohval in pritožb.

Taktirko je profesorica Tina Cvijanovič ponudila nekdanjemu dijaku, gimnazijcu Erazmu Glihi, ki je za pesem Boli me k napisal scenarij, video je tudi posnel, zmontiral in režiral. Celotno dogajanje je postavil na novomeški Glavni in Novi trg ter priljubljena Ragov log in Marof.

Glavni igralec Žiga Medic in skupina fantov so sošolci iz 4. letnika smeri elektrotehnik, vlogo njegovega dekleta je odigrala dijakinja tehniške gimnazije Jana Jurečič. Vse skupaj pa je potekalo pod budnim očesom koordinatorice projekta Tine Cvijanović in mentorja Dejana Čurka.

Po treh snemalnih dneh je z veliko truda in dobre volje nastal super spot, ki je navdušil člane skupine Dan D, ki so naše dijake povabili tudi k snemanju reklame ob 70-letnici Mercatorja.

Danes smo strnili vtise s snemanja in uradno zaključili sodelovanje skupaj s članom skupine Boštjanom Grubarjem in ravnateljem Borisom Plutom.

DSC03260  DSC03264  DSC03282  DSC03275  DSC03269