Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. januar 2017

Zlato priznanje na tekmovanju iz angleščine

V letošnjem šolskem letu je IATEFL razpisal tekmovanje za druge letnike z naslovom: Vsi drugačni, vsi enaki (All different, all equal). 

Dijaki so morali izdelati scenarij za reklamo/kratek film, ki ni smel presegati štirih minut, v katerem na svoj način predstavijo, kako razumejo ta slogan. Komisija je tudi predpisala deset angleških besed, ki so jih morali pravilno in smiselno uporabiti v besedilu. Na podlagi scenarija so dijaki T2B posneli film, v katerem so nastopali tudi sami:
Gašper Brežnjak je napisal scenarij in odigral glavno, povezovalno vlogo Irca
Anže Iskra je posnel in zmontiral film ter odigral vlogo Rusa
Valentina Umek je napisala pesem ter odigrala vlogo Charlie - dekleta
Matic Koračin je odigral vlogo lačnega dijaka - reveža
Sandi Kumer je odigral vlogo slepega

Vsi navedeni dijaki so sodelovali s svojimi idejami in predlogi ter s pomočjo mentorice Marjane Pogačnik dali končno obliko projektu, ki so ga naslovili: LET US RECONCILE ALL THE DIFFERENCES.

Dosegli so tretje mesto na državni ravni in s tem ZLATO PRIZNANJE.

Vodja tekmovanja je posebej za ta projekt zapisala: »Naj vam še posebej čestitam za uspeh vaših dijakov, ki so si na tekmovanju za 2. letnike srednjih šol v organizaciji IATEFL Slovenia prislužili zlato priznanje za svoj filmček. Posneli so zelo pozitivno naravnan filmček, ki je obenem poučen in zabaven. Hvala jim za to. Čestitajte jim v našem imenu.«

Marjana Pogačnik, prof. 
mentorica


Ekipa copy     1