Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

14. april 2017

Erasmus+ KA1 Job shadowing projekt

Erasmus+  mobilnost KA1: obisk profesoric angleščine iz Turčije, ki hospitirajo pri urah angleščine na SEŠTG
Projekt koordinira dr. Lorena Mihelač, sodelujejo pa profesorice: Marjana Pogačnik, Darja Marjanović, Ana Šterk-Bukovac, Mateja Simončič-Tomič, Janika Plisson. V timskem poučevanju pa tudi: Jožica Jožef-Beg in Valentina Mavrič-Klenovšek.
V ponedeljek, 10.aprila 2017, so na našo šolo prišli trije gostje iz Konye v Turčiji. Eden od njih je direktor Direktorata za šolstvo v okrožju Konye, ostali dve pa sta profesorici angleščine, ki sta ves teden opazovali , kako pri nas poučujemo angleščino in tudi sodelovali pri pouku. V Slovenijo sta prišli, ker je pri nas zelo visok standard znanja in smo po evropskih merilih med tremi najboljšimi državami v Evropi. 
Naše profesorice so se jim predstavile z vsemi novostmi in preverjenimi metodami, ki jih uporabljamo pri sodobnem pouku angleščine, gostji pa bosta to, kar sta izvedeli oz. se naučili, prenesli v svoje šolsko okolje in na delavnicah predstavili ostalim profesoricam angleščine pri njih.
V popoldanskem času smo jim razkazali Novo mesto, si ogledali arheološko razstavo Dolenjskega muzeja ter jih peljali na ogled Ljubljane.
V petek, 14. aprila smo projekt zaključili z evalvacijo in se pogovorili o možnostih nadaljnjega sodelovanja v kakšnem drugem projektu Erasmus plus.
Konya KA1  1 KA1  2 KA1  3 KA1  4 KA1  5 KA1  6 KA1  7 KA1  8 KA1  9 KA1