Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

10. februar 2016

Video: Športni film o dijakih kolesarjih

Dijaki multimedijskega in novinarskega krožka so se v sodelovanju s KK Adria Mobil oktobra lotil projekta, ki je predstavil treninge in način življenja dijakov kolesarjev ter osvetlil specifiko te na Dolenjskem priljubljene športne panoge.

Namen projekta je dijakom in profesorjem približati specifiko področja, našim dijakom kolesarjem pa posledično olajšati usklajevanje šolskih obveznosti s treningi, pripravami in ostalimi dejavnostmi v klubu oz. v reprezentanci.

Film je obenem namenjen promociji šole, kot ene izmed tistih srednjih šol, ki je po športnih uspehih vsako leto v samem vrhu v Sloveniji.

Prisotni so spregovorili tudi o sodelovanju med klubom in ŠC Nm, namreč v ostale programe je poleg treh kolesarjev SEŠTG vpisanih še 9 kolesarjev.

Danes so se premiere filma poleg Mateja Mesojedca, Aljaža Omrzela in Gregorja Bahča, kolesarjev SEŠTG, udeležili predstavnika Kolesarskega kluba Adria Mobil, Josip Radaković, trener mladincev, direktor kluba Bogdan Fink, ravnatelj Boris Plut, direktor Štefan David, mentorja krožkov mag. Tina Cvijanovič in Dejan Čurk ter ustarjalci filma:

novinarja Anja Matoh in Grega Redek, oba T4a
fotograf Gal Pavlin, T4a
snemanje in montaža: Rudi Starc, Dominik Plut, Žiga Troha, Jani Lovrin, vsi R4b

V filmu so poleg kolesarjev SEŠTG sodelovali še Benjamin Muhič, David Koračin, Mitja Zupančič, vsi SZKŠ, Aljaž Jarc in Žiga Novak, oba SGLVŠ.

IMG 9101 IMG 9098 IMG 9102 IMG 9104 IMG 9095 našaekipa snemanja o kolesarjih
foto: Gal Pavlin

POVEZAVA do filma: Film o dijakih kolesarjih