Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

20. september 2015

Sprejem naših zlatih maturantov na Brdu

Predsednik države Borut Pahor in ministrica za izobraževanje, znanosti in šport dr. Maja Makovec Brenčič sta na Brdu pri Kranju sprejela  maturantke in maturante, ki so na maturi 2015 dosegli vse možne točke. V Sloveniji jih  je bilo 79, 18 na splošni  in 58 na poklicni maturi, med njimi tudi štirje dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, programa tehnik računalništva. To so Martin Čebular, Jure Juratovac in Jože Gradišar. Sprejema se ni udeležil Aljoša Klinc.

Na Šolskem centru je izjemen uspeh dosegla tudi dijakinja Srednje strojne šole.

"Odlika na maturi je izjemen uspeh, zato je prav, da vam čestitamo in se vam poklonimo. Sprejem za najboljše maturante je v Sloveniji tradicija. Je poklon odličnosti v znanju, na čemer velja graditi prihodnost", je na sprejemu dejala ministrica dr. Maja Makovec Brenčič.

sprejem zlatih 2015 1     sprejem zlatih 2015 2     20150919 124624[1]


Na Šolskem centru je sicer izjemen uspeh na splošni in poklicni maturi doseglo kar 27 dijakov, na kar smo izjemno ponosni. Vsem maturantom in maturantkam iskreno čestitamo.