Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

29. januar 2016

Polfinale rokometa

Rokometaši so včeraj po dveh porazih in zmagi zaključili z državnim tekmovanjem.

Rezultati

ŠC Krško – Sevnica  -  SEŠTG  20:13

V prvem polčasu so naši igrali čvrsteje in bolj zagriženo. Nasprotnik je izkoriščal naše napake in prekrške. Drugi polčas je tudi Krško igralo bolj čvrsto. Naši so kljub borbenosti in spodbudi občinstva na koncu izgubili, ampak so se borili do samega konca. Krško je močna ekipa, in to so tudi dokazali.

 

Gimnazija  Koper - SEŠTG   19:15

V prvem polčasu sta obe ekipi igrali izenačeno. Naši so naredili so več napak, zato je po prvem polčasu vodil nasprotnik. V drugem polčasu so naši začeli dobro, a nasprotnikov golman se je razbranil. Zato smo na koncu tudi izgubili. 


SEŠTG – ŠC  Škofja Loka

Naši so začeli z mlajšo postavo. Z borbo so dokazali, da se da igrati in zato so tudi vodili po koncu prvega polčasa. V drugem polčasu nadaljevali z dobro igro in razigranostjo, kar jih je pripeljalo do zmage.

 

Izjava kapetana Matica Kotarja

"Igrali smo počasno igro, precej  napak smo delali in pri strelih nismo imeli sreče. Glavni razlog za našo neuspešnost bi rekel, da so bile bolezni, saj zato nismo imeli standardne hitre igre. Borili smo se, kolikor je dalo, a žal ni bilo dovolj. Dali smo vse od sebe, več kot to pa ni možno. Zahvalil bi se tudi navijačem, ki so nas glasno spodbujali skozi cel turnir ne glede na igro in rezultat."

gasilska polfinale DSC 0166 DSC 0087 DSC 0301

Besedilo in izjava: Matej Fišter, E4a

Foto: David Hrovat, E2a