Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

1. oktober 2015

Odbojkarji tretji v državi

Danes je v Ljubljani potekal finalni turnir v odbojki na mivki za fante in dekleta. Naši fantje so še drugič zapored osvojili bronasto medaljo.

Ekipo sestavljajo: Rajko Finc, E2a, Aljaž Longar, E3a, Andraž Pečjak, R3a, Anže Borin, T2b, in kapetan Gregor Štefanič, T4c.

Mentor: prof. Bojan Jaklič.

Izjava kapetana G. Štefaniča:


Danes smo s tretjim mestom v finalu državnega prvenstva v odbojki na mivki znova dosegli odličen rezultat, tako kot nam je to uspelo že zadnjih nekaj let. Kljub slabšim vremenskim razmeram, bilo je namreč zelo hladno, smo dali vse od sebe. Imeli smo nekaj nesreče, saj smo kot prvega nasprotnika dobili Gimnazijo Šiška, kasnejše državne prvake. Po prvem izgubljenem nizu smo se pobrali in tako v drugem setu naredili razliko kar petih točk, a nam je zaradi pomanjkanja zbranosti ni uspelo zadržati. Sledili sta dve tekmi premora, nato pa tekma z II. gimnazijo Maribor, lanskimi državnimi podprvaki, ki pa smo jih premagali gladko z 2 proti 0. S to zmago je bil naš zadan cilj izpolnjen, vsaj obranitev lanskega tretjega mesta. Zadnjo tekmo z gimnazijo iz Nove Gorice smo zaradi slabega počutja našega prvega blokerja (Aljaža) začeli z nižjim blokom, ki pa ni bil kos visokima Novogoričanoma. Z našo igro sem zadovoljen, saj smo se borili do zadnjega in znova pustili srce na igrišču.

odbojkarji državomivka
foto: Bojan Jaklič