Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

19. november 2014

Tem Čatež d.d. in Elektronabava donirala

Danes so dijaki prvih in drugih letnikov programa elektrotehnik poslušali predstavitev podjetij Tem Čatež d.d. in Elektronabava. Uvodoma je g. Poglavc predstavil Elektronabavo, ki je največji slovenski dobavitelj elektro materiala. Sledilo je predavanje g. Kolenca iz Tem Čateža, ki je dijakom v predstavitvi in demonstraciji prikazal njihove produkte.

Podjetje Tem Čatež d.d. je vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Lasten razvoj usmerjen k uporabnikom zagotavljajo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Njihove izdelke najdemo v več kot 20 državah sveta.

Ob tej priliki nam je podjetje Tem Čatež d.o.o. podarilo veliko škatlo njihovih stikal in vtičnic, ki jih bodo bodoči štromarji uporabljali pri praktičnem pouku. Za donacijo se jim lepo zahvaljujemo.


IMG 3619IMG 3624IMG 3622IMG 3629IMG 3636IMG 3639DSC 0205

foto: Mile Božić, David Hrovat, E1A