Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. julij 2015

Podelitev spričeval splošne mature 2015

Danes, 13. julija 2015, so bila slovesno podeljena spričevala splošne mature dijakom programa tehniška gimnazija, ki so opravljali izpite v spomladanskem roku splošne mature 2015. Od 72 dijakov, ki je prvič opravljalo splošno maturo v celoti, je bilo uspešnih 70 oz. 97,2%. Med njimi so bili tudi štirje dijaki, ki so dosegli izjemen splošni uspeh in si pridobili naziv zlati maturanti.

Dijaki so opravljali izpite iz slovenščine, angleščine, nemščine, matematike, fizike, kemije, biologije, elektrotehnike, mehanike, računalništva, psihologije in geografije.
Nekaj kandidatov, ki so opravljali izpite splošne mature, je bilo uspešnih tudi pri opravljanju popravnih izpitov iz preteklih rokov matur (6 od 10).

Poleg dijakov tehniške gimnazije so danes prejeli obvestila o uspehu tudi dijaki srednjega strokovnega izobraževanja, ki so opravljali izpite iz maturitetnih predmetov. Od 53 je bilo uspešnih 36.

Iskrene čestitke!

skupinska T4a T4b T4c   zlati publika