Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. maj 2015

Gimnasti prvaki tudi v športni gimnastiki

V Brežicah je potekalo državno tekmovanje v športni gimnastiki, Luka Bojanc, T3c, Žan Suša, E4b, in Jakob Gimpelj, T1c, so osvojili naslov najboljših v ekipni in posamični konkurenci.

V posamični konkurenci je slavil Luka Bojanc, naslov podprvaka je osvojil Žan Suša, stopničke pa je za las s 4. mestom zgrešil Jakob Gimpelj.

Ocena sezone, Luka Bojanc, kapetan ekipe:

V torek, 12. maja je v OŠ Brežice potekalo finalno tekmovanje v športni gimnastiki za osnovne in srednje šole. Udeležila se ga je tudi ekipa SEŠTG, ki jo sestavljamo Jakob Gimpelj, Žan Suša in Luka Bojanc. Uspešno smo zastopali barve naše šole, saj smo najboljša ekipa med srednješolci. Sam sem postal državni prvak, Žan mi je delal družbo na drugi stopnički, Jakobu pa je kolajna za las ušla, saj je dosegel četrto oceno.

V letošnjem šolskem letu je gimnastična ekipa SEŠTG dosegla popoln uspeh, saj smo postali državni prvaki v vseh disciplinah gimnastike. Smo prvi v akrobatiki, v skokih z male prožne ponjave in v športni gimnastiki. V skokih z male prožne ponjave in športni gimnastiki sem šolski državni prvak Luka Bojanc, ki sem podprvak v akrobatiki. Državni prvak v tej disciplini pa je postal Žan Suša.

Tretji član naše ekipe je Jakob Gimpelj. Letošnjo sezono je uspešno debitiral med nami in tako prispeval k uspehom ekipe.
Letos šolanje na naši šoli zaključuje Žan Suša, zato upamo, da bomo v prihajajočem šolskem letu dobili novega člana, ki bo uspešno nadomestil četrtošolca Žana.


gimnasti malaponjava