Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

19. februar 2014

Projektni teden T1b in T1c

V ponedeljek, 10.2.2014, smo se dijaki prvih  letnikov  tehniške gimnazije (oddelka B in C) ob sedmih zjutraj zbrali na postaji ter vsi nestrpni in polni pričakovanj čakali avtobus, ki nas je peljal proti Bohinju. Ko smo prispeli do hostla pod Voglom, smo na hitro odložili prtljago v jedilnici, saj se nam je že mudilo na smučišče. Preoblekli smo se in se z avtobusom odpeljali do gondole, kjer smo vzeli smučarsko opremo in se odpeljali na vrh.  Po  prvih spustih smo se razdelili v skupine in tako smučali do konca prvega dne. Na žalost smo že prvi dan zaradi poškodbe enega od sošolcev pospremili domov, a se nam je ta vsak večer javljal preko »skypa«, tako da je bil seznanjen z vsem dogajanjem.
Naslednje tri dni smo smučali v enakih skupinah,v katere smo se razdelili prvi dan. Tudi tisti, ki so prvič stopili na smuči, so hitro osvojili tehniko in se kmalu spuščali tudi po malo zahtevnejših belih strminah.
Popoldneve in večere smo preživljali ob najrazličnejših igrah, predavanjih, gledanju olimpijskih iger ter seveda ob zvokih harmonike. Skratka nikoli nam ni bilo dolgčas
Kljub slabemu vremenu, ki nas ni in ni hotelo zapustiti, smo preživeli čudovite štiri dni, ki nam bodo ostali globoko v spominu.

Maruša Salopek, T1B

1901949 743711002314979 1041152751 n  DSC01443  DSC01445