Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

20. januar 2014

T1A na projektnem tednu na Voglu

untitled1untitledptT1a


2. dan

Drugi dan projektnega tedna smo začeli z jutranjo telovadbo, na kateri smo se dokončno prebudili in nasmejano odšli na zajtrk. Ko smo se najedli in uredili za smučanje, smo z avtobusom odšli do gondole, ki nas odpeljala na smučišče Vogel. Vreme nam na začetku ni bilo naklonjeno, a kasneje nas je presenetilo sonce in tudi nekaj snežink.
 
V dopoldanskem delu smučanja smo izvajali nekaj novih vaj, s pomočjo katerih bo smuka še boljša. Vaje smo izvajali na nam nepoznanih progah. Med smučanjem sta nas posnela dva sošolca. Ob 12. uri smo imeli kosilo v okrepčevalnici. Ko smo pojedli, nam je ostalo še nekaj časa, ki smo ga izkoristili na ležalnikih z lepim pogledom na dolino. Popoldanski del smučanja je hitro minil, saj smo prosto smučali po skupinah. Skupine so bile razdeljene po našem predznanju smučanja. Po smučanju smo imeli krajši pohod okoli Bohinjskega jezera. Naredili smo nekaj skupinskih fotografij. V hostel smo se vrnili ob mraku.

Ob 19. smo se zbrali v jedilnici na večerji. Kasneje smo analizirali videoposnetke, ki smo jih posneli med smučanjem. Nato je sledil še ogled filma. Dan pa smo zaključili z družabnim večerom. Dan je bil naporen, vendar zanimiv.

IMG 1937IMG 1914photo

Napisali:  Blažka Vrbinc in Špela Klobučar

3. dan

Zbudili smo se na hladno jutro. Po napornem dnevu smo se počasi in zaspano odpravili na jutranjo telovadbo. Telovadbo je tokrat vodila Blažka. Tekli smo do CŠOD Bohinj ter se ogrevali pri cerkvi sv. Duha. Po končani telovadbi nas je v hostlu že čakal okusen zajtrk. Z njim smo si povrnili moči za nov smučarsko obarvan dan.

Nato smo se oblekli in z vsem navdušenjem odšli na avtobus, ki nas je peljal proti s soncem obsijanim Voglom. Imeli smo dobro vreme in dobre pogoje za nove pridobitve smučarskega znanja. V dopoldanskem delu dneva smo se naučili nekaj novih smučarskih vrlin in odšli smo na kosilo. Po kosilu smo odšli nazaj na smučišče, kjer nas je presenetila megla, ki nas je pri smučanju ovirala. Ampak to ni bila prevelika ovira za prave smučarske navdušence.

Po vrnitvi s smučišča smo se že nekoliko izmučeni podali na sprehod proti Ribčevem Lazu. Posneli smo nekaj fotografij in se odpravili nazaj v dom. Ob 19:00 smo imeli večerjo, po njej pa je sledilo prijeten zaključni večer. Dan je bil prijeten, zanimiv in poln novih dogodivščin.

IMG 1985IMG 2005DSC 1281

Napisali: Ana Cesar in Alja Dravinec