Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

4. februar 2014

Plesno tekmovanje

V soboto, 1. 2. 2014, so se v telovadnici OŠ Vavta vas na plesnem turnirju zbrali plesalci iz slovenskih in hrvaških plesnih klubov. Udeležili so se ga tudi dijaki Tehhniške gimanzije in elektro šole:
v kategoriji starejši mladinci so nastopili Alen Kolega  in Nastja Gazvoda ter prvič na tekmah slovenske plesne lige Antonio Golovrški in Ema Imamović, v kategoriji člani pa Nejc Lukan in Špela Peterlin ter Matevž Drenovec in Alenka Štrucelj. Kljub močni konkurenci so se pari odlično odrezali. V standardnih plesih sta si Alen in Nastja priplesala drugo mesto, Antonio in Ema pa tretje mesto. Matevž in Alenka sta zmagala, Nejc in Špela pa osvojila tretje mesto. V latinsko ameriških plesih sta si Alen in Nastja priplesala prvo mesto, Antonio in Ema pa drugo. Matevž in Alenka sta osvojila drugo mesto, Nejc in Špela pa tretje. Na rezultat smo lahko upravičeno ponosni. Očitno sta domač teren in odlično vzdušje prispevala svoje.

  
Albert Zorko
plesno tekmovanje